Interfața Confort pentru telefonie

Mereu conectat.

Extrem de confortabilă: interfaţa Confort pentru telefonie (dotare opţională) dispune de funcţie hands-free, precum şi de funcţia de încărcare inductivă. Iar datorită conexiunii inductive la antena exterioară a automobilului şi a unei mufe USB pentru date şi încărcare din compartimentul de depozitare din faţă, puteţi purta convorbiri telefonice deosebit de confortabil, la bordul automobilului dumneavoastră Polo. Încă un aspect special: conexiunea inductivă la antenă permite conectarea la microfonul de înaltă calitate integrat în plafonul maşinii, precum şi difuzarea sunetului prin intermediul difuzoarelor integrate ale maşinii, astfel încât calitatea sunetului convorbirilor va fi excelentă. Nu mai este necesar nici suportul adiţional pentru telefon. Un plus pentru design, dar şi pentru utilitate.

Uitaţi de cablul de încărcare!

Funcţia de încărcare inductivă

Aveţi de fiecare dată un cablu la îndemână când rămâneţi fără baterie la smartphone? La bordul noului Polo nu mai trebuie să vă faceţi griji pentru aşa ceva. Aşezaţi pur şi simplu telefonul mobil în compartimentul de depozitare din faţă, iar acolo va fi încărcat inductiv. Este doar nevoie ca telefonul să suporte standardul Qi. Încărcarea inductivă este o funcţie inclusă la interfaţa opţională pentru telefonie Confort, dar poate fi comandată şi separat.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo