Mai mult spaţiu pentru confortul dumneavoastră

Interiorul

Siguranţa dumneavoastră este pe primul plan: Polo Trendline. Sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist", inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă şi Pedestrian Monitoring ajută la identificarea situaţiilor în care distanţa faţă de ceilalţi participanţi la trafic poate deveni riscantă, precum şi la scurtarea distanţei de frânare la nevoie. De asemenea, airbag-ul pentru cap protejează pasagerii din faţă şi din spate la nivelul capului, în condiţii de accident. 

Aveţi multe bagaje? Nicio problemă la spaţiul generos oferit de Polo. Linia de echipare Comfortline oferă, de asemenea, o suprafaţă plană de încărcare. Astfel, folosindu-vă şi de avantajele spătarului banchetei rabatabil fracţionat asimetric, puteţi încărca mai uşor obiectele mai lungi sau cumpărăturile de anvergură. Sunetul potrivit şi climatizarea optimă în funcţie de anotimp sunt asigurate de sistemul radio Composition Colour, sistemul de climatizare şi volanul multifuncţional, care sunt dotări standard pentru Polo Comfortline. 

Polo cu linia de echipare Highline oferă, alături de un nivel ridicat de confort, şi un plus de stil, de exemplu, datorită inserţiilor decorative "Deep Iron" sau "Silver Silk". Cotiera centrală din faţă şi volanul multifuncţional îmbrăcat în piele sunt, de asemenea, deosebit de confortabile şi practice. În Pachetul de Iarnă, oferit ca dotare opțională pentru Polo Highline, sunt incluse şi scaunele încălzite în faţă şi afişajul pentru nivelul lichidului de spălare a parbrizului. Acestea oferă beneficii mai ales în zilele reci şi când ninge.

În lumina perfectă.

Iluminarea ambientală

Dacă afară e întuneric, nu însemnă că în maşină nu poate fi lumină. Iluminarea ambientală oferită ca dotare standard pentru Polo Highline asigură o atmosferă plăcută la interior, prin accentele sale de lumină speciale: plafonul, marginea inferioară a panoului de instrumente, zona podelei în faţă, inserţiile decorative colorate de la portiere şi compartimentul de depozitare din faţă (opţional cu funcţie de încărcare inductivă), toate beneficiază de o bandă luminoasă albă, care conferă un plus de rafinament.

 

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo