Polo se adaptează stilului în care conduceţi.

Funcţia de selectare a modului de condus

Cu funcţia opţională de selectare a modului de condus, puteţi să vă adaptaţi stilul în care conduceţi noul Polo, în funcţie de situaţie. Pentru a selecta modul dorit, trebuie doar să apăsaţi butonul aferent sau să selectaţi modul de condus prin intermediul sistemului multimedia. În funcţie de alegerea dumneavoastră, vor fi adaptate automat caracteristicile propulsiei, ale direcţiei, iar la transmisia automată DSG cu două ambreiaje vor fi adaptate, de asemenea, punctele în care vor fi schimbate vitezele.

Modul de condus ECO vă ajută să conduceţi cât mai economic. În acest sens adaptează caracteristicile motorului şi activează sistemul Start-Stop, dacă acesta este dezactivat. De asemenea, va fi activat reglajul de optimizare a consumului aferent sistemului de climatizare şi managementului termic. Dacă aţi optat pentru transmisia automată DSG cu două ambreiaje, sistemul va determina schimbarea mai rapidă a treptelor şi va activa cât mai des posibil funcţia economică de rulare liberă.

 Când doriţi să beneficiaţi de confortul obişnuit, selectaţi modul de condus NORMAL. Iar când aveţi chef de condus dinamic, schimbaţi în modul SPORT. Flexibilitate maximă vă oferă, în schimb, profilul INDIVIDUAL. 

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo