Daţi dovadă de stil.

Exterior

Noul design al modelului Polo redefineşte standardele începând chiar de la linia de echipare de bază Trendline. Aşa-numita linie Tornado sare în ochi de la prima privire: această linie marcantă de design începe la aripile din faţă şi se continuă peste cele patru portiere incluse în dotarea standard şi ajunge până în spatele maşinii. Astfel creează contururi clare, care emană un dinamism progresiv aparte. Exteriorul este marcat de noile blocuri optice din faţă şi din spate, cu lumini de zi cu LED şi cu funcţia automată de reglare a luminilor de drum, precum şi de iluminarea cu LED a plăcuţei de înmatriculare şi de jantele din oţel, de 14 inchi, cu capace decorative.

În versiunea de echipare Comfortline, Polo dispune de jante din oţel de 15 inchi, cu capace decorative, de bare de protecţie în culoarea caroseriei, precum şi de carcasele oglinzilor şi mânerele uşilor vopsite în culoarea caroseriei. Oglinzile exterioare cu acţionare electrică pot fi încălzite şi sunt reglabile electric.

Dacă apreciaţi un exterior sportiv la fel de mult pe cât vă place şi confortul ridicat, atunci, cu Polo Highline vă puteţi satisface toate dorinţele. Bandourile cromate din bara de protecţie şi blocurile optice spate roşii închis subliniază eleganţa și sportivitatea modelului. Jantele "Salou" din aliaj uşor, de 15 inchi, desăvârşesc designul de ansamblu al noului dumneavoastră Polo.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo