Astfel păstraţi cursul şi buna dispoziţie.

Car-Net "Guide & Inform"

Pentru Volkswagen, internet în maşină înseamnă Car-Net. Aici sunt incluse servicii practice şi aplicaţii utile. Pachetul de servicii "Guide & Inform"¹ vă este oferit în combinaţie cu sistemul de navigaţie "Discover Media". Datorită conexiunii la internet, puteţi utiliza date care aproape că nu pot fi depăşite ca actualitate. Dacă undeva se formează sau se dizolvă un ambuteiaj, de exemplu, veţi afla acest fapt în timp real. Deosebit de confortabilă este şi funcţia de adaptare automată a rutei.

Iar Car-Net vă permite de asemenea să descoperiţi destinaţii special în apropiere, ca de exemplu restaurante. Dar puteţi găsi rapid şi alte puncte de interes. Precum hoteluri, staţii de alimentare sau cinematografe noi. Informaţiile de pe internet vă permit descoperiri interesante şi utile.

 

¹ Utilizarea serviciilor on-line mobile Car-Net "Guide & Inform" este posibilă exclusiv cu dotarea opţională "Discover Media". De asemenea, aveţi nevoie de un dispozitiv mobil (de ex. un smartphone), care are capacitatea de a funcţiona ca hotspot WiFi mobil. Ca alternativă puteţi utiliza CarStick-ul opţional şi o cartelă SIM cu opţiune de date. Serviciile Car-Net "Guide & Inform" sunt disponibile doar cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă şi doar în raza de acoperire a respectivei reţele de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Din cauza volumului de date necesar pentru utilizarea serviciilor online mobile Car-Net "Guide & Inform", vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Pentru utilizarea serviciilor Car-Net "Guide & Inform", trebuie încheiat un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/car-net. Disponibilitatea serviciilor Car-Net "Guide & Inform" poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut. Mai multe informaţii cu privire la Car-Net Guide & Inform vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/car-net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Folosiți aplicaţiile şi la bordul automobilului dumneavoastră Polo.

App-Connect

Car-Net App-Connect (dotare opţională) vă permite să conectaţi confortabil smartphone-ul dumneavoastră cu sistemul radio opţional Composition Media sau cu sistemul opţional de navigaţie Discover Media sau Discover Pro. Astfel puteţi utiliza anumite aplicaţii de pe telefonul mobil prin intermediul touchscreen-ului automobilului. Dar avantajul nu constă doar în utilizarea facilă: numeroase aplicaţii pot procesa informaţiile puse la dispoziţie de autovehicul pentru a oferi funcţii adiţionale utile sau distractive.

Volkswagen oferă trei interfeţe pentru conectarea smartphone-urilor: MirrorLink™, Android Auto™ de la Google şi Apple CarPlay™. La www.volkswagen.de/mobiltelefon puteţi verifica cu care dintre tehnologiile enumerate este compatibil smartphone-ul dumneavoastră. Vă rugăm să aveţi în vedere şi că anumite aplicaţii nu sunt oferite pentru toate cele trei tehnologii şi că disponibilitatea acestor tehnologii poate să difere de la o ţară la alta. 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo