Scaunul vă oferă stabilitate.

Scaune confortabile

Modelul în carouri de pe tapiţerie este caracteristic modelelor GTI, fiind folosit încă de la prima generaţie Golf GTI. Polo GTI reinterpretează modelul în manieră modernă, fără a întrerupe însă tradiția. Scaunele sport sunt atractive ca design şi oferă totodată stabilitate laterală excelentă. Astfel, atât şoferul, cât şi pasagerul din faţă vor savura din plin fiecare viraj abordat dinamic. Iar suportul lombar inclus în echiparea standard sporeşte confortul considerabil. După cum o spune deja denumirea, acest suport vă susţine coloana vertebrală şi asigură o poziţie care îi face bine spatelui.

 

Tapiţeria opţională din microfibră "ArtVelours" conferă interiorului o alură cu adevărat specială: scaunele confortabile au un aspect sportiv şi elegant, fiind totodată mai rezistente. Microfibra "ArtVelours" de pe secţiunile centrale ale scaunelor este foarte moale şi plăcută la atingere. De asemenea, poate fi curăţată cu uşurinţă. Secţiunile laterale interioare sunt acoperite cu material textil negru cu model de fagure, iar marginile şi tetierele sunt acoperite cu material cu aspect de piele.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo GTI