Habitaclul acesta naşte invidii, chiar şi în rândurile piloţilor de raliu.

Active Info Display

Sistemele analogice sunt de domeniul trecutului. Puteţi opta pentru înlocuirea panoului de instrumente clasic cu afişajul Active Info Display. Acest ecran de înaltă rezoluţie din câmpul vizual imediat al şoferului  vă oferă ţintit informaţii suplimentare faţă de turaţie, viteză şi numărul de kilometri. Designul a fost adaptat la cel al sportivului Polo GTI, dispunând de accente roşii, fonturi evidenţiate şi design dinamic.

Dumneavoastră alegeţi: după cum aveţi nevoie, puteţi accesa, de exemplu, detalii despre călătorie, titlul melodiei, puteţi vedea harta de navigaţie pe întregul display sau puteţi solicita afişarea activităţii sistemelor de asistență a şoferului.

 

Aveţi posibilitatea de a configura până la trei moduri de afişare, folosind sistemul multimedia. Apoi le puteţi salva şi la puteţi selecta de la volanul multifuncţional. De asemenea, aveţi la dispoziţie adiţional şi un mod de afişare clasic. În acest mod veţi vedea varianta obișnuită a afişajelor: display-ul multifuncţional al computerului de bord, între turometru şi vitezometru.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo GTI