Nu doriţi să vă pierdeţi în mulţime?

Black pearleffect, White Silver metalizat şi Flash Red: pentru Polo beats puteţi alege una dintre aceste trei nuanţe. Foliile aplicate pe caroserie¹, disponibile exclusiv pentru modelul beats, sunt diferite în funcţie de culoarea exterioară pe care aţi ales-o. La White Silver, de exemplu, foliile aplicate peste plafon şi capota motorului iau forma unei benzi late, mate şi transparente, cu o linie roşie. Culoarea carcaselor oglinzilor exterioare, de asemenea, contrastează cu vopseaua caroseriei: când culoarea caroseriei este Flash Red şi White Silver, oglinzile exterioare sunt finisate în Deep Black pearleffect.

Jantele din aliaj uşor de 16 inchi "Torsby" se potrivesc perfect oricărei combinaţii de culori. Acestea au finisaj gloss, negru cu argintiu. Din profil, încă un detaliu atrage atenţia: renumita emblemă beats aplicată pe montantul B, desăvârşind look-ul cool al maşinii. 

¹ Foliile decorative pot prezenta urme de uzură sau învechire după 1 sau 3 ani, sau chiar din primul an de utilizare în zonele geografice foarte calde, ca urmare a influenţei razelor solare directe. Dacă folia decorativă rămâne mai mult timp aplicată pe automobil, pot apărea diferenţe vizibile între suprafaţa care a fost protejată de folie şi suprafaţa a cărei vopsea nu a fost acoperită de folie.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo beats