Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo

Protejat. Stilat. Noul Polo are grijă de dumneavoastră din toate punctele de vedere. Dispunând de şi mai multe sisteme de asistenţă decât modelul precedent, Polo este "atent" la tot ceea ce se întâmplă în jurul maşinii. Deşi, cel mai interesant este chiar el însuşi, cu designul său nou, cu linia profilului coborâtă, cu contururi dinamice şi faruri cu design nou. În fiecare călătorie.

Start Video

Dotări şi Design Noul Polo: fiabil, sigur şi sportiv. Cu limbajul său clar al formelor şi cu liniile sale elegant, a găsit echilibrul perfect între design şi funcţionalitate, impresionând cu dotări confortabile, sigure şi moderne. Pe scurt: Polo stârneşte imediat dorinţa de a-l conduce.

Exterior
Interior
Lumini
Jante

Daţi dovadă de stil

Noul Polo este sportiv şi are o personalitate puternică. Partea sa frontală pare şi mai dinamică, datorită capotei alungite a motorului, iar liniile orizontale o fac să pară chiar şi mai lată. Alura sportivă, dimensiunile compacte şi consolele scurte sunt semnele senzaţiilor speciale pe care le vor trăi cei care vor conduce această maşină.

Mai mult spaţiu pentru confortul dumneavoastră.

Printre dotările speciale ale modelului Polo se numără iluminarea ambientală, scaunele cu suport lombar opţional, precum şi inserţiile decorative. De asemenea, Polo a crescut, ceea ce înseamnă mai mult spaţiu la cap şi la picioare pentru şofer, pasagerul din faţă şi pentru pasagerii din spate.

Pregătit pentru atât de multă strălucire?

Veţi savura din plin acest aspect: noul Polo străluceşte cu luminile sale de zi cu LED, incluse în dotarea standard, alături de farurile cu halogen. Opţional, puteţi accentua şi mai mult designul sport al automobilului dumneavoastră Polo, cu farurile cu LED şi cu blocurile optice spate cu LED.

Arată bine pentru dumneavoastră: gama de jante disponibile pentru Polo.

Jantele cu care automobilul dumneavoastră Polo arată cel mai bine sunt o chestiune care ţine strict de gusturile dumneavoastră. De aceea, vă oferim o gamă atractivă de jante din oţel şi din aliaj uşor, cu care îi puteţi conferi automobilului dumneavoastră Polo o notă personală, pe gustul dumneavoastră.

Galerie de imagini

Multimedia Poate că sunteţi nevoit să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Polo vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Radio
Navigatie
Telefonie
Car-Net

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

Dar dacă vă place să ascultaţi muzică în timp ce conduceţi, dar doriţi totodată să fiţi mereu informat şi să nu renunţaţi la confort, atunci veţi fi încântat de cele două sisteme radio care vă stau la dispoziţie.

Ocoliţi doar pe drumurile care merită.

Uneori nu drumul direct este cel mai bun. Cu sistemul opţional de navigaţie Discover Media, cu conexiune Car-Net, puteţi evita ambuteiajele din trafic şi puteţi descoperi noi destinaţii interesante.

Comunicare mai facilă.

Vorbiţi cât doriţi. Dar nu luaţi mâinile de pe volan. Polo vă oferă opţional interfața Confort pentru telefonie

Conectat cu tot ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Cu smartphone-ul sunteţi aproape tot timpul online. De ce nu şi cu automobilul dumneavoastră? Car-Net aduce Polo pe autostrada datelor, pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de numeroase avantaje. În curând nu veţi mai dori să renunţaţi la ele.

Sisteme de asistenţă Sistemele inteligente de asistenţă oferite pentru Polo contribuie la creşterea confortului în călătorii şi vă pot ajuta să faceţi faţă situaţiilor critice sau chiar să le evitaţi. Şi chiar dacă uneori nu vă veţi da seama direct de intervenţia sistemelor, veţi beneficia totuşi de sentimentul plăcut de a şti că ele există şi vă susţin la nevoie.

Pentru siguranţă maximă este nevoie de multe ajutoare.

Siguranţă

Uneori, în trafic se întâmplă lucruri neprevăzute. Polo vă poate fi de ajutor şi în astfel de situaţii.

 

La drum

Sperăm să nu vă certaţi pentru volan!

Veţi avea parte de multe clipe plăcute conducând noul Polo. În acest sens, contribuie şi sistemele practice de asistenţă, care uşurează multe sarcini şi le fac mai confortabile. Savuraţi, de exemplu la drum lung, mai multă relaxare sau lăsaţi-vă ajutat în trafic.

Parcare

Condusul este o activitate plăcută. Iar acum, şi manevrele de parcare au devenit distractive.

Manevrele de parcare ne pot pune uneori răbdarea la încercare. Dar Polo, cu sisteme opţionale de asistenţă la parcare, vă poate ajuta încă din faza de căutare a unui loc de parcare.

Confort Veţi fi foarte plăcut impresionat de confortul călătoriilor la bordul modelului Polo. Datorită dotărilor pentru confort, poziţia pe scaun este confortabilă şi vă menajează spatele. Puteţi, de asemenea, seta condiţiile climatice preferate, folosind sistemul de climatizare Climatronic.

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Active Info Display

Sistemele analogice sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice, la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Scaune confortabile
Climatronic
Plafonul panoramic
Accesul fără cheie Keyless Access

La atât de mult confort, nu veţi mai avea chef să coborâţi din maşină.

Fie drum lung sau plimbare dinamică: la bordul noului dumneavoastră Polo staţi în orice caz confortabil. Scaunele ergonomice incluse în dotarea standard vă menajează spatele şi vă oferă atât de mult confort, de parcă nici nu aţi fi în maşină.

Asiguraţi-vă condiţiile optime de climatizare.

Prea cald, prea rece sau între? Uneori este dificil să găsim temperatura optimă. Mai ales când în maşină sunt mai multe persoane. Cu sistemul opţional de climatizare cu reglaje pe 2 zone, aceste discuţii sunt de domeniul trecutului.

Soare şi aer proaspăt: această trapă glisantă deschide noi perspective.

Savuraţi perspectivele deosebite: cu plafonul panoramic rabatabil şi glisant beneficiaţi de panorame încântătoare spre exterior, iar la interior, de mângâierea plăcută a razelor de soare şi de aer proaspăt.

Uşile se deschid ca prin magie.

Urcaţi la bord fără a atinge cheia maşinii. Datorită sistemului opţional de acces şi pornire fără cheie "Keyless Access", este suficient să aveţi asupra dumneavoastră cheia. Apoi puteţi, de asemenea, porni maşina fără cheie, folosind butonul corespunzător.

Tehnologia Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru Polo se evidenţiază prin consumul redus, cuplul ridicat şi puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care călătoresc cu plăcere, dar sunt atenţi şi la consum.

Funcţia de selectare a modului de condus
Sistemul Start-Stop

Polo se adaptează stilului în care conduceţi.

Preferaţi să conduceţi economic sau mai degrabă sportiv? Sau puneţi mai mult preţ pe confort? Cu funcţia opţională de selectare a modului de condus puteţi adapta caracteristicile dinamice ale maşinii la stilul dumneavoastră de condus şi la starea 

Acumulaţi energie la frânare.

Când motorul merge în timp ce maşina stă la semafor, se pierde inutil combustibil. De aceea, sistemul Start-Stop opreşte motorul imediat ce luaţi piciorul de pe ambreiaj. La frânare, energia astfel eliberată este stocată în baterie.

Personalizare Concepeţi designul automobilului dumneavoastră Polo alegând din mai multe pachete. Micile detalii vă vor ajuta să daţi naştere unui caracter puternic şi să beneficiaţi de un însoţitor stilat.

Pachetul Style

Un nou look pentru Polo.

Cu pachetul opţional Style, ridicaţi şi mai mult nivelul dotărilor automobilului dumneavoastră Polo. Alături de scaune sport confortabile şi de plafonul închis la culoare, detalii rafinate, precum inserţiile decorative strălucitoare şi aplicaţiile din piele ecologică şi cusăturile decorative gri de pe scaune creează un interior fascinant.

 

 

Pachet de decor

Alegeţi look-ul individual pentru interiorul dumneavoastră.

Pachetul de decor se adaptează gusturilor dumneavoastră personale: puteţi alege din trei stiluri coloristice diferite. Astfel, panoul de instrumente şi alte detalii de design vor fi împrospătate corespunzător.

Pașii următori