VW Passat:

Radio şi navigaţie

Aşa cum numele ne dezvăluie, sistemul radio montat standard "Composition Colour" este echipat cu un ecran tactil de 12,7 cm (5 inch). Accesaţi comod muzica de pe CD, cardul SD sau un dispozitiv extern, ca de exemplu un player MP3 şi conectaţi-vă telefonul sau un player MP3 prin intermediul conectorului AUX IN. Sunetul din cele opt difuzoare vă va impresiona de fiecare dată.

Şi mai bine echipat este sistemul radio "Composition Media" disponibil la cerere, în serie începând cu echiparea Highline. Ecranul său de 16,5 cm (6,5 inch) este caracterizat de o rezoluţie excepţională (WVGA), iar senzorii de proximitate îl fac uşor de utilizat. Prin interfaţa USB şi conexiunea Bluetooth, sistemul radio dispune suplimentar de posibilităţi variate de conectare.

Puteţi opta pentru sistemele de navigaţie "Discover Media" şi "Discover Pro" de ultimă generaţie, cu procesoare rapide şi ecrane de înaltă rezoluţie. Ambele dispun de posibilităţi de conectare prin AUX-IN şi USB, permit apeluri telefonice prin conexiunea Bluetooth şi oferă avantajele unei instalaţii de sonorizare excelente, precum recepţie radio optimizată, unitate de redare CD şi sloturi pentru carduri SD. Operarea are loc prin intermediul ecranului tactil color sau prin comandă vocală. Ecranul modelului "Discover Pro" vă va surprinde cu noua funcţie "Rubberband". Aceasta permite trasarea rutei cu ajutorul degetului. Astfel puteţi găsi rapid trasee alternative.

Aici găsiţi materiale pentru descărcare şi actualizare pentru sistemele radio şi de navigaţie de la Volkswagen

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Passat. La fel de avansat ca tine.