VW Passat Variant: Confort la condus

 

La starea dumneavoastră de bine va contribui, de exemplu, sistemul de climatizare "Climatronic", cu reglaje pe 3 zone, care este o dotare standard pentru linia de echipare Highline şi poate fi comandat ca dotare opţională pentru celelalte versiuni de echipare.

De informaţiile clar structurate puse la dispoziţie de display-ul multifuncțional Premium veţi beneficia în fiecare călătorie (dotare standard începând cu echiparea Highline). Astfel, şoferul are nevoie de o singură clipă pentru a verifica datele relevante pentru condus. Opţional puteţi înlocui acest display cu Active Info Display, care afişează informaţiile preferate de şofer pe ecranul TFT mare, color şi de înaltă rezoluţie.

"Confort audio" vă este oferit de sistemul radio "Composition Media" disponibil la cerere sau ca dotare standard începând cu echiparea Highline. Ecranul său de 16,5 cm (6,5 inchi) este caracterizat de o rezoluţie excepţională (WVGA), iar senzorii de proximitate îl fac uşor de utilizat. Prin interfaţa USB şi conexiunea Bluetooth, sistemul radio dispune suplimentar de posibilităţi variate de conectare.

Închide

Passat Variant. La fel de avansat ca tine.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă