Passat Variant. La fel de avansat ca tine.

Când succesul prinde contur.

Partea cea mai frumoasă a succesului este momentul în care avem în sfârşit rezultatul în faţa ochilor. Sau când luăm pur şi simplu loc la bordul său. Cu Passat Variant puteţi să faceţi ambele lucruri, pentru că impresionează atât la exterior, cât şi în interior. De aceeaşi părere au fost şi juriile premiilor "Car of the Year" şi "iF Gold". Ambele au desemnat Passat Variant ca fiind câştigătorul anului 2015.

 

Avansat. Ca dumneavoastră.

Gradul de evoluţie este rezultatul propriilor puncte forte. Şi a capacităţii de a le folosi în practică. De aceea, Passat Variant demonstrează imediat cât de avansat sunteţi. Printre caracteristicile vizibile care atrag cel mai mult atenţia se numără farurile marcante cu LED (dotare opţională) şi blocurile optice spate cu LED, precum şi linia dinamică a profilului. Un plus de eleganţă este conferit de ampatamentul lung şi consolele scurte.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Infotainment

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul.

Pentru Passat Variant puteţi alege dintre două sisteme radio şi două sisteme de navigaţie de ultimă generaţie. Optaţi pentru sistemul care corespunde cel mai bine cerinţelor şi dorinţelor dumneavoastră.

Car-Net Guide & Inform

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.

DYNAUDIO Confidence

Sunete incredibile. 

DYNAUDIO este unul dintre cei mai de succes producători de difuzoare High-End, oferind o calitate excelentă a sunetului.

Volkswagen Media Control

Control deplin prin intermediul tabletei. 

O noutate la Volkswagen şi pentru prima dată în oferta de echipare pentru modelelor Passat se află "Volkswagen Media Control".

 

Sisteme de asistenţă

Telefonie

Apeluri telefonice confortabile şi sigure.

Cu pregătirile pentru telefoane mobile disponibile opţional, "Comfort" şi "Premium", puteţi fi contactat şi atunci când vă aflaţi la drum, pentru că sistemele asigură o calitate excepţională a convorbirilor.

Traffic Jam Assist

Asistare pentru circulaţia în regim stop-and-go.

Traffic Jam Assist vă degrevează în cadrul circulaţiei deranjante stop-and-go şi poate ajuta în acest mod la evitarea accidentelor tipice ambuteiajelor.

"Area View"

Patru camere vă transmit ceea ce se află în jur.

O simplă privire la display-ul sistemului de infotainment este suficientă pentru a vedea zona din jurul maşinii în timp real şi pentru a putea recunoaşte din timp obstacolele.

Emergency Assist

Avertizează în caz de urgenţă medicală.

"Emergency Assist" preia controlul parţial asupra autovehiculului în caz de urgenţă medicală.

"Trailer Assist"

O chestiune de unghiuri.

Asistentul opţional de manevrare a remorcii "Trailer Assist" preia controlul direcţiei maşinii cu remorcă.

ACC & Front Assist

Relaxare în traficul aglomerat.

La distanţa potrivită, viaţa este mai relaxată. Pentru a reuşi aceasta şi în traficul aglomerat, vă este de folos asistentul opţional de reglare automată a distanței ACC, care vă ajută să menţineţi distanţa dorită faţă de vehiculele care se deplasează în faţă.

Eficienţă

Motoare

Etaloane în ceea ce priveşte eficienţa şi caracterul dinamic.

Motoarele modelului Passat Variant combină agilitatea cu economia, pentru a vă oferi plăcerea condusului.

 

Multi Collision Brake

Sporeşte siguranţa. 

Sistemul Multi Collision Brake, disponibil în echiparea standard, iniţiază automat frânarea maşinii după o coliziune, pentru evitarea coliziunilor secundare - în măsura anumitor limite ale capacităţii sale de funcţionare. Şoferul poate interveni în orice moment şi poate prelua controlul asupra autovehiculului.

 

Sistemul proactiv de protecţie a pasagerilor

Pregătit pentru situaţii de urgenţă.

Sistemul proactiv de protecţie a pasagerilor, disponibil opţional pentru modelul Passat Variant, poate recunoaşte - în anumite limite ale sistemului - situaţii periculoase şi poate efectua automat pregătiri pentru accident.

 

 

Confort

Confort la condus

Dotări speciale de confort, care transformă fiecare călătorie într-o experienţă plăcută.

Există mai mulţi factori care contribuie la starea de bine la bordul unei maşini, ca de exemplu: temperatura perfectă şi sentimentul de a avea în permanenţă totul în vedere şi sub control.

Head-up-Display

Mereu informat.

Dacă optaţi pentru Head-up display, în câmpul vizual imediat al şoferului sunt proiectate informaţii relevante pentru condus, pe un display transparent.

Easy Open

Vă dă o mână de ajutor când mâinile dvs. sunt ocupate.

Reale calităţi de manager: Fie pentru întâlnirile de afaceri sau cumpărături - ziua dumneavoastră are nevoie de o organizare perfectă. Deci este nemaipomenit că Passat Variant vă pot ajuta în acest sens în fiecare clipă.

Active Info Display

Tehnologia potrivită.

Active Info Display permite redarea variabilă a informaţiilor importante, pe un display color de dimensiuni generoase.

 

Sistemul de climatizare "Climatronic"

În funcţie de necesităţile dumneavoastră.

La starea dumneavoastră de bine va contribui, de exemplu, sistemul de climatizare "Climatronic", cu reglaje pe 3 zone, care este o dotare standard pentru linia de echipare Highline şi poate fi comandat ca dotare opţională pentru celelalte versiuni de echipare.

 

Pachete de piele ecologică

Optaţi pentru eleganţă atemporală.

Gusturile alese sunt atestate de variantele de echipare cu pachete de piele ecologică, disponibile la cerere pentru liniile de echipare Comfortline şi Highline.

 

Scaunul ergoComfort

Locuri şi mai confortabile. 

La bordul modelului Passat Variant staţi confortabil şi vă protejaţi spatele, cu scaunul pentru șofer ergoComfort inclus în echiparea standard a versiunilor Passat Variant Comfortline şi Highline.

 

R-Line

R-Line "Exterior"

Toate semnele indică sportivitate.

Echiparea  R-Line "Exterior" pentru modelul Passat Variant transmit sportivitate pură.

R-Line "Interior"

Nicio urmă de reţinere

În habitaclu, R-Line "Interior" se impune încrezător.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă