VW Passat Alltrack:

Motoare

 

Oferă mult, solicitând puţin: toate motoarele îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6 şi sunt bine echipate pentru viitor. Fie că alegeţi o versiune pe benzină sau una diesel: propulsoarele eficiente şi puternice vă vor oferi multe clipe incitante.

Motoarele TDI oferite de Volkswagen sunt motoare turbo supraalimentate, cu injecţie directă de carburant. Acestea se caracterizează prin eficienţa consumului, puterea mare şi performanţele excelente. De asemenea nivelul zgomotului este redus, iar cuplul ridicat permite condusul în manieră sportivă. În ciuda cuplului ridicat de 500 Nm generat de motorul de vârf, de 176 kW (240 CP) BiTurbo, consumul acestuia, de numai 5 l de motorină la 100 km este extrem de redus. 

Motoarele pe benzină TSI îmbină optim performanţele cu eficienţa. Încă de la turaţii reduse profitaţi de cuplul maxim. Aceste propulsoare impresionează cu combinaţia ideală a cilindreei reduse cu supraalimentarea turbo şi injecţia directă, oferind o dezvoltare uniformă a puterii. În acest sens, Volkswagen foloseşte tehnologia Downsizing: propulsoarele generează o putere ridicată, în ciuda cilindreei mici.

Pentru tracţiune excelentă, inclusiv pe teren dificil, Passat Alltrack este echipat în dotarea standard cu 4MOTION. Acest sistem de tracţiune distribuie forţa provenită de la motor între puntea faţă şi cea din spate, astfel încât fiecare roată în parte se comportă adaptat condiţiilor date de suprafaţa de rulare. Atât on-road, cât şi off-road, sistemul împiedică blocarea roţilor sau învârtirea lor în gol. De asemenea, este asigurată conduita excelentă la deplasarea în linie dreaptă. Sistemul 4MOTION este activ în permanenţă, reacţionează în fracţiuni de secundă şi contribuie la siguranţa în condiţii de drum sau meteo neprielnice.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Passat Alltrack. Suveran pe orice teren.