VW Passat Alltrack: Car-Net "Guide & Inform"

 

Internet în maşină înseamnă Car-Net la Volkswagen. Acesta include servicii practice şi aplicaţii utile. Pachetul de servicii "Guide & Inform"¹ vă este oferit în combinaţie cu sistemul de infotainment "Discover Media". Dacă undeva se formează un ambuteiaj, de exemplu, veţi afla acest fapt în timp real. Deosebit de confortabilă este şi adaptarea automată a rutei, iar Car-Net vă permite de asemenea să descoperiţi destinaţii special în apropiere, precum restaurante, hoteluri, staţii de alimentare sau cinematografe: graţie informaţiilor în permanenţă actualizate de pe internet.

 

Detalii despre Car-Net

 

 

1) Utilizarea serviciilor online mobile Car-Net este posibilă exclusiv în combinaţie cu un dispozitiv mobil (de ex. un smartphone), care are capacitatea de a funcţiona ca hotspot WiFi mobil. Serviciile Car-Net "Guide & Inform" sunt disponibile doar cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă şi doar în raza de acoperire a respectivei reţele de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Din cauza volumului de date necesar pentru utilizarea serviciilor online mobile Car-Net "Guide & Inform", vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date. Pentru utilizarea serviciilor Car-Net "Guide & Inform", trebuie încheiat un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are timp 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/car-net. Disponibilitatea serviciilor Car-Net "Guide & Inform" poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut. Mai multe informaţii cu privire la Car-Net vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/car-net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Passat Alltrack. Suveran pe orice teren.