Noul Passat Alltrack. Suveran pe orice teren.

Compensarea orelor suplimentare pentru avansaţi.

Fie înainte de serviciu, fie după orele de muncă sau în weekend: cei care sunt mereu ocupaţi merită o pauză pe măsură. Cu motoarele sale puternice, Passat Alltrack vă ajută să beneficiaţi la maximum de aceste pauze - oricând doriţi dumneavoastră şi mai ales: oriunde doriţi dumneavoastră. Aceasta este posibilă şi datorită tracţiunii integrale 4MOTION, care distribuie puterea furnizată de motor, uniform asupra tuturor celor patru roţi şi care garantează avansarea rapidă chiar şi pe teren dificil.

Îşi găseşte mereu drumul. Chiar şi pe teren dificil.

Passat Alltrack beneficiază de o gardă la sol mărită cu 27,5 mm şi de adaptări specifice ale şasiului, dar şi de bare de protecţie adaptate, cu scut. Astfel puteţi face faţă cu brio şi unghiurilor extreme de atac şi de rampă. De asemenea, evazările pragurilor cu finisaj Anthracite conferă caroseriei robusteţe, dar şi accente vizuale aparte. Un alt element atractiv: emblema "Alltrack" de pe hayon şi de pe partea laterală a automobilului, precum şi blocurile optice spate cu LED incluse în dotarea standard, care subliniază caracterul special al modelului Passat Alltrack.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Multimedia

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul.

Pentru Passat Alltrack puteţi alege fie un  sistem radio şi două sisteme de navigaţie de ultimă generaţie. Optaţi pentru sistemul care corespunde cel mai bine cerinţelor şi dorinţelor dumneavoastră.

Car-Net Guide & Inform

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.

DYNAUDIO Confidence

Sunete incredibile. 

DYNAUDIO este unul dintre cei mai de succes producători de difuzoare High-End, oferind o calitate excelentă a sunetului.

Telefonie

Apeluri telefonice confortabile şi sigure.

Cu pregătirile pentru telefoane mobile disponibile opţional, "Comfort" şi "Premium", puteţi fi contactat şi atunci când vă aflaţi la drum, pentru că sistemele asigură o calitate excepţională a convorbirilor.

 

Sisteme de asistenţă

Selectarea modului de a conduce

Extrem de flexibil.

Alături de cele trei moduri de a conduce "Eco", "Normal" şi "Sport", Passat Alltrack vă poate oferi şi modul "Offroad", care activează un sistem anti-blocare optimizat pentru teren dificil şi setări adaptate pentru pedala de acceleraţie.

"Area View"

Patru camere vă transmit ceea ce se află în jur.

O simplă privire la display-ul sistemului de infotainment este suficientă pentru a vedea zona din jurul maşinii în timp real şi pentru a putea recunoaşte din timp obstacolele.

"Rear View"

Privire automată peste umăr.

La selectarea marşarierului, se va activa automat camera video pentru marşarier "Rear View", oferită opţional.

"Trailer Assist"

O chestiune de unghiuri.

Asistentul opţional de manevrare a remorcii "Trailer Assist" preia controlul direcţiei maşinii cu remorcă.

ACC & Front Assist

Relaxare în traficul aglomerat.

La distanţa potrivită, viaţa este mai relaxată. Pentru a reuşi aceasta şi în traficul aglomerat, vă este de folos asistentul opţional de reglare automată a distanței ACC, care vă ajută să menţineţi distanţa dorită faţă de vehiculele care se deplasează în faţă.

Eficienţă

XDS+

Agilitate în viraje.

Diferenţialul blocabil electronic XDS+, inclus in echiparea standard, vă oferă mai multă plăcere la condusul pe şoselele virajate.

Motoare

Profitaţi de eficienţă şi un puternic caracter dinamic.

Motoarele modelului Passat Alltrack combină agilitatea cu economia, pentru a vă oferi plăcerea condusului.

Suspensia cu reglare adaptivă DCC

După bunul dumneavoastră plac.

Passat Alltrack cu versiunile de motor TSI de 162 kW sau TDI de 176 kW este echipat în dotarea standard cu suspensia cu reglare adaptivă DCC.

 

Sistemul Start-Stop

Progres prin staţionare.

Denumirea ne sugerează deja: sistemul Start-Stop este util în situaţiile în care trebuie să vă opriţi şi să porniţi des.

 

 

Confort

Personalizare

Automobilul dumneavoastră vă ţine minte.

Ce părere aveţi de o maşină care vă ţine minte preferinţele? Funcţia de personalizare oferită ca dotare standard pentru Passat Alltrack memorează diverse setări.

Scaune

Confort pentru spatele dumneavoastră.

Chiar şi atunci când treceţi peste denivelări, spatele dumneavoastră nu ar trebui să le resimtă. Scaunele confort "Alltrack" incluse în echiparea standard oferă spatelui dumneavoastră un excelent suport ergonomic.

Head-up-Display

Totul la vedere.

Informaţiile importante sunt proiectate pe un panou transparent din policarbonat, poziţionat în faţa parbrizului.

 

Capacitate de tractare/transport

Vă ajută la greu.

Passat Alltrack este potrivit pentru multe activităţi care impun un partener puternic. Convinge cu capacitatea sa impresionantă de încărcare şi de tractare.

În imagine este redată şi dotarea opţională oferită de Accesorii Originale Volkswagen "Modul transport portbagaj".

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă