Passat GTE Hibridul plug-in fără compromisuri.

Convingător pe toată linia.

Passat GTE şi-a definit standarde ridicate, pe care le respectă cu consecvenţă. Dovada: cu această combinaţie între un automobil cu emisii zero şi un automobil de drum lung, parcurgeţi 50 de kilometri în modul pur electric şi până la 1.000 de kilometri în modul hibrid. Iar cine caută şi mai multă sportivitate, poate beneficia de mai multă putere, acţionând butonul special GTE. Astfel îmbinaţi ceea ce este mai bun în aceste două universuri - fără a face compromisuri.

Una dintre destinaţiile noastre: drumurile noi.

Linia decorativă albastră străbate întreaga grilă cromată a radiatorului, continuând până la faruri: un indiciu clar că Passat GTE face parte din familia modelelor Volkswagen electrice şi plug-in-hibrid.

Mai atrage atenţia şi o altă caracteristică pe care aceste autovehicule avangardiste o au în comun: LED-urile luminilor de zi dispuse în forma literei C, care la Passat GTE sunt integrate în barele marcante. Semnătura luminoasă inconfundabilă completată de farurile LED standard contribuie la alura expresivă a modelului Passat GTE. Iar înscrisul GTE pe fond albastru aplicat pe aripile faţă este mărturia tehnologiei sale eficiente.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Eficienţă

Propulsia hibridă

O cooperare eficientă.

Iată cum arată o bună colaborare: la primul Passat hibrid plug-in, puternicul motor electric de 85 kW (115 CP) se completează excelent cu motorul pe benzină TSI de 1,4 l.

Modul GTE

Agilitate perceptibilă

Când apăsaţi butonul GTE, veţi beneficia de o experienţă uluitoare, pentru că atunci Passat GTE generează un cuplu de 400 Nm şi puterea maximă a sistemului, de 160 kW (218 CP), reglajele fiind totodată mai sportive.

Transmisia automată DSG

Aproape că nu veţi mai observa deloc schimbarea treptelor. 

Bruscările cutiei de viteze nu mai sunt posibile la Passat GTE, pentru că schimbarea treptelor este asigurată de transmisia automată DSG cu doua ambreiaje şi cu 6 trepte de viteză: fără întreruperi ale tracţiunii şi în doar câteva fracţiuni de secundă.

Modul E

Local fără emisii. La simpla apăsare a unui buton.

Passat GTE porneşte automat în modul electric, adică modul E; cu condiţia ca bateria să fie încărcată suficient şi temperatura exterioară să nu fie prea scăzută. Bateria Li-Ion de înaltă performanţă furnizează automobilului energia şi permite deplasarea pur electrică pe o distanţă de circa 50 de kilometri.

Reîncărcarea

Cu bateria încărcată la maximum ajungeţi mai departe decât aţi crede.

De ce să alimentaţi benzină, când curentul electric este mai ieftin? Automobilul hibrid plug-in vă permite să reîncărcaţi bateria care acţionează motorul electric de la o sursă externă de alimentare. Energia stocată în bateria litiu-ion vă permite o autonomie de până la 50 de kilometri.

Car-Net eRemote

Informaţii utile, la îndemână

Am încuiat uşile? Care este nivelul actual de încărcare a bateriei? Oare unde am parcat ultima dată? Aplicaţia Car-Net e-Remote vă răspunde la toate aceste întrebări şi la multe altele.

Infotainment

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul.

Pentru Passat GTE puteţi alege fie un  sistem radio şi două sisteme de navigaţie de ultimă generaţie. Optaţi pentru sistemul care corespunde cel mai bine cerinţelor şi dorinţelor dumneavoastră.

App-Connect

De pe smartphone pe afişajul sistemului radio.

Car-Net App-Connect permite acum operarea unor aplicaţii certificate pentru smartphone prin intermediul ecranului tactil al sistemului Infotainment disponibil opţional.

 

DYNAUDIO Confidence

Sunet High-End.

DYNAUDIO este unul dintre cei mai de succes producători de difuzoare High-End.

 

Sisteme de asistenţă

ACC şi Front Assist

Relaxare în traficul aglomerat.

La distanţa potrivită, viaţa este mai relaxată. Pentru a reuşi aceasta şi în traficul aglomerat, vă este de folos asistentul opţional de reglare automată a distanței ACC, care vă ajută să menţineţi distanţa dorită faţă de vehiculele care se deplasează în faţă.

"Area View"

Patru camere vă transmit ceea ce se află în jur.

O simplă privire la display-ul sistemului de infotainment este suficientă pentru a vedea zona din jurul maşinii în timp real şi pentru a putea recunoaşte din timp obstacolele.

Emergency Assist

Ajutor în caz de urgenţă medicală.

"Emergency Assist" preia controlul parţial asupra autovehiculului în caz de urgenţă medicală.

Traffic Jam Assist

Asistenţă pentru circulaţia în regim stop-and-go.

Traffic Jam Assist vă degrevează în cadrul circulaţiei deranjante stop-and-go şi poate ajuta în acest mod la evitarea accidentelor tipice ambuteiajelor.

"Trailer Assist"

O chestiune de unghiuri.

Asistentul opţional de manevrare a remorcii "Trailer Assist" preia controlul direcţiei maşinii cu remorcă.

Confort

Head-up-Display

Totul la vedere.

Informaţiile importante sunt proiectate pe un panou transparent din policarbonat, poziţionat în faţa parbrizului.

Active Info Display

Tehnologia potrivită.

Active Info Display permite redarea variabilă a informaţiilor importante, pe un display color de dimensiuni generoase.

 

Sistemul de climatizare "Climatronic"

În funcţie de necesităţile dumneavoastră.

La starea dumneavoastră de bine va contribui, de exemplu, sistemul de climatizare "Climatronic", cu reglaje pe 3 zone.

 

Scaunul ergoComfort

Locuri şi mai confortabile. 

La volanul modelului Passat GTE staţi confortabil şi vă protejaţi spatele, cu scaunul pentru șofer ergoComfort.

 

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă