Produse principale

Service şi întreţinere.

Managementul auto facil.

Volkswagen service mereu la dispoziția dumneavoastră cu cele mai eficiente soluții tehnice și financiare. Serviciile de management al autovehiculelor puse la dispoziție de Porsche Bank România vă oferă siguranţă şi confort. Cu opțiunile de finanțare oferite de Porsche Finance Group soluțiile sunt mereu la îndemână, fie că folosiţi maşina doar ocazional, fie că sunteţi mereu pe drum, în interes privat sau pentru companie. 

Specialiştii noştri au pus la punct opțiuni potrivite pentru toate situațiile și necesitățile, sintetizate în trei produse adaptate pentru toate cerinţele. Orice automobil ați alege pentru drumurile dumneavoastră, aveți la dispoziție soluții avantajoase de finanțare prin Porsche leasing România. Siguranța călătoriilor dumneavoastră este garantată prin opțiunile personalizate oferite prin intermediul pachetelor Porsche asigurări.

Indiferent de categoria de autovehicul la care vă încadraţi sau de dimensiunea parcului auto,răspunsul potrivit îl găsiți împreună cu consilierii noştri de vânzări.Au întotdeauna oferta potrivită pentru dumneavoastră şi vă vor consilia cu cea mai mare plăcere! 

Consultați acum soluțiile financiare oferite de Porsche Bank România și alegeți cea mai potrivită opțiune pentru a porni la drum în siguranță și la volanul automobilului dorit.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă