Servicii financiare Soluții personalizate și inovatoare oferite de Porsche Finance Group

Produsele principale

În calitate de lider în domeniul finanțărilor auto, Porsche Finance GroupBank oferă soluții inovatoare de finanțare prin pachetele Porsche leasing și de asigurări prin produsele financiare Porsche asigurări adaptate cerinţelor și necesităților dumneavoastră. Cea mai rapidă cale de la plan la test drive și primul drum către casă.

Oferte actuale

Drumul spre maşina visurilor dumneavoastră poate fi foarte uşor. Cu ajutorul ofertelor avantajoase puse la dispoziție de Porsche Finance GroupBank, visul dumneavoastră devine realitate în câțiva pași foarte simpli.

Finanțare

Pachetele Volkswagen leasing oferite prin intermediul Porsche Bank includ opțiuni de finanţare accesibile și avantajoase potrivite atât pentru autovehiculele noi, cât şi pentru cele rulate. Dumneavoastră alegeți automobilul, noi ne asigurăm că aveți la dispoziție cea mai bună metodă pentru a pleca cu el la drum în cel mai scurt timp.

Calculator rate Volkswagen

Cu ajutorul Configuratorului vă creaţi maşina visurilor, iar apoi vă vă ajutăm să calculaţi oferta dumneavoastră de finanţare personalizată, accesibilă oricând prin Porsche leasing și sistemul de rate Volkswagen. Rapid și de încredere.

Porsche Asigurări

Protejat din toate punctele de vedere - cu produsele Porsche asigurări oferite prin intermediul Porsche Finance Group, lider în domeniul asigurărilor auto, sunteți mereu protejat împotriva neprevăzutului.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă