Mereu la înălţime(a optimă).

Suspensia pneumatică

Suspensia pneumatică oferă opţional confort la, efectiv, cel mai înalt nivel. "Comfort", "Normal" sau "Sport": cu noul Touareg, dumneavoastră decideţi cum doriţi să vă configuraţi experienţele de condus. De asemenea, automobilul poate fi ridicat până la o gardă la sol de 300 de milimetri, iar partea posterioară poate fi coborâtă de la nivelul standard, la până la 50 de milimetri, de exemplu pentru facilitarea încărcării şi descărcării.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.