14 direcții de relaxare

Atât la drum lung, cât şi în plimbările scurte, în viraje sau pe autostradă: cu scaunul ergoComfort aveţi poziţia optimă şi vă puteţi relaxa. Reglajele în 14 direcţii vă permit să ajustaţi optim scaunul la corpul şoferului şi al pasagerului din faţă. De exemplu, puteţi ajusta şezutul sau pernele laterale, suportul pentru picioare şi adâncimea şi înălţimea scaunului. Suportul lobar ajustabil electric vă ajută să vă detensionaţi mușchii spatelui. Confortul ideal la temperaturi ridicate sau joase este asigurat de sistemul de climatizare din scaune.

Iar funcţia opţională de masaj vă oferă 8 programe diferite, configurate pentru relaxare, pentru înviorare sau pentru fortificarea mușchilor spatelui.  Dumneavoastră ce preferaţi? La toate acestea se adaugă treapta adițională pentru încălzire, astfel că timpul petrecut la volan vă va da senzaţia că sunteţi la spa.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touareg