Pentru protecţie din toate părţile.

Funcţia opţională de protecţie proactivă a ocupanţilor poate interveni când vă aflaţi într-o situaţie critică.1) Pentru a identifica astfel de situaţii, sistemul face uz de diferite sisteme de asistenţă şi de alte sisteme ale autovehiculului, precum şi de senzorii de la baza acestora. Când este identificat un pericol, sunt iniţiate diferite măsuri de siguranţă, în funcţie de situaţia concretă: sunt tensionate centurile, sunt ridicate spătarele, uşile sunt încuiate, iar geamurile şi trapa panoramică vor fi închise.1) Dacă există riscul unei coliziuni cu cei care se deplasează pe acelaşi sens în spate, va fi activată aprinderea intermitentă cu frecvenţă mare a luminilor de avarie din spate.1)

 

1) Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touareg