Astfel păstraţi cursul şi buna dispoziţie.

Sisteme radio şi de navigaţie.

 Pregătit pentru concert? În gama noastră veţi găsi cele două sisteme radio şi două sisteme de navigaţie, toate fiind echipate cu dotări de primă clasă.

Sistemul radio Composition Colour vă este oferit ca dotare standard şi are un touchscreen color de 16,5 cm (6,5 inchi). Puteţi reda şi muzică în format MP3 sau WMA cu acest sistem. Dispozitivul citeşte de asemenea carduri SD, recepţionează posturi radio FM şi dispune de interfaţă AUX-IN pentru conectarea surselor audio externe. Sunetul se aude, la linia de echipare Trendline, din patru difuzoare excelente, iar începând cu Comfortline, din opt difuzoare. Adiţional, pentru extinderea funcțiilor sistemului radio, este disponibilă opţional o unitate CD, inclusiv interfaţă USB, inclusiv pentru iPod şi iPhone.

Sistemul radio opţional Composition Media dispune de 8 difuzoare, plus toate funcţiile şi interfeţele de conectare ale modelului descris mai sus, precum şi de o interfaţă USB şi posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Touchscreen-ul color mare, de 20,3 cm (8 inchi) permite operarea confortabilă şi facilă.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media este echipat, de asemenea, cu un ecran tactil color de 20,3 cm (8 inchi). Printre dotările sale se mai numără: opt difuzoare, recepție radio FM, o unitate CD compatibilă MP3, AAC şi WMA, două slot-uri pentru carduri SD, interfeţe AUX-IN şi USB, precum interfaţa pentru conectarea telefonului mobil prin Bluetooth.

Iar dacă vă doriţi şi mai mult: sistemul de navigaţie Discover Pro oferă chiar şi funcţia inovatoare de control prin intermediul gesturilor. Astfel puteţi trece de exemplu de la un post radio la altul, executând doar un mic gest cu mâna, sau puteţi modifica setările maşinii, precum intensitatea de iluminare a instrumentelor de bord. Sistemul mai are un ecran mare, de 23,4 cm (9,2 inchi), care afişează hărţi 3D la calitate optimă. Printre dotările sale se mai numără: opt difuzoare, recepție radio FM, o unitate DVD compatibilă MP3, AAC şi WMA, două slot-uri pentru carduri SD, interfeţe AUX-IN şi USB, precum interfaţa pentru conectarea prin Bluetooth a telefonului mobil. 

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Tiguan Allspace