Mai multă eficienţă.

Motoare.

Motorul pe benzină de 1,4 l, cu 6 trepte (consum combustibil, l/100 km: urban 7,2 / extraurban 5,4 / mixt 6,1; emisii de CO₂ mixt, g/km: 137; Clasa de eficienţă: B1) oferit pentru Tiguan Allspace dispune de tehnologia TSI şi este deosebit de eficient şi puternic, graţie combinării injecţiei directe cu tehnologia inteligentă de supraalimentare. Şi motoarele TDI cu tehnologie Common-Rail conving prin economie şi putere. Prin comprimarea aerului necesar arderii, cu ajutorul unui turbocompresor cu gaze de evacuare, este crescută puterea şi totodată se economiseşte energie. Pentru Tiguan Allspace Highline, de exemplu, puteţi alege motorul TDI puternic, de 176 kW (240 CP) (consum combustibil, l/100 km: urban 7,7 / extraurban 5,8 / mixt 6,5; emisii de CO₂ mixt, g/km: 170; Clasa de eficienţă: C1), astfel încât să vă bucuraţi zi de zi, de performanţe impresionante. Acest motor, în combinaţie cu tracţiunea integrală permanentă 4MOTION, oferă o tracţiune optimizată, pe cele mai variate suprafeţe de rulare. De asemenea, graţie funcţiilor şi dotărilor BlueMotion Technology, puteţi economisi combustibil, fără a fi nevoie să renunţaţi la dinamism. Printre aceste funcţii se numără, de exemplu, funcţia de recuperare a energiei de frânare şi sistemul Start-Stop.

1. Valorile indicate sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Informaţiile nu se referă la un singur autovehicul şi nu sunt parte a ofertei, ci servesc exclusiv pentru compararea între diferitele tipuri de autovehicule. Consumul de combustibil / energie electrică şi emisiile de CO₂ ale unui autovehicul nu depind doar de eficienţa utilizării combustibilului / energiei electrice prin intermediul tehnologiei autovehiculului, ci sunt influenţate şi de modul în care autovehiculul este condus şi de alţi factori care nu sunt de natură tehnică (de ex. condiţii de mediu). Dotările şi accesoriile adiţionale (componente suplimentare, anvelope etc.) pot modifica parametrii relevanţi ai autovehiculului, ca de exemplu greutatea, rezistenţa la înaintare şi caracteristicile aerodinamice şi, alături de condiţiile meteo şi de cele de trafic, pot influenţa consumul şi performanţele. Valorile cu privire la consum şi la emisiile de CO₂ indicate sub formă de valori "de la - până la" sunt valabile în funcţie de formatul de anvelope ales şi de dotările opţionale. Observaţie conform Directivei 1999/94/CE în varianta valabilă în prezent: Informaţii adiţionale cu privire la consumul oficial de combustibil şi la emisiile de CO₂ oficiale pentru autoturisme noi sunt oferite în "Ghidul privind consumul de carburant şi emisiile de CO₂ pentru toate modelele de autoturisme", disponibil gratuit în toate locaţiile de vânzare ale Uniunii Europene.
 

Clasele de eficienţă evaluează autovehiculele în baza emisiilor de CO₂, în funcţie de masa proprie a autovehiculului. Autovehiculele care corespund unei valori medii, sunt încadrate în categoria D. Autovehiculele care au valori mai bune decât media actuală, sunt încadrate în categoriile A+, A, B sau C. Autovehiculele care au valori mai slabe decât media actuală, sunt încadrate în categoriile E, F sau G.      

   

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Tiguan Allspace