Confort pe placul dumneavoastră.

Scaunele din faţă oferă numeroase avantaje în privinţa confortului: începând cu linia de echipare Life, spătarul scaunului din faţă dreapta poate fi rabatabil complet. Astfel vă oferă spaţiul necesar pentru a transporta obiectele de mari dimensiuni.

Mereu la înălţime: poziţionarea înaltă a scaunelor vă asigură vizibilitate excelentă, plus confort la intrarea în maşină şi la coborâre.

Suportul lombar opţional vă ajută să vă menajaţi optim spatele, mai ales la drum lung, pentru că vă destinde musculatura spatelui şi vă protejează totodată coloana vertebrală.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Noul T-Cross.