Luaţi loc şi bucurață-vă de rafinamentul interiorului.

Oferă numeroase motive de bucurie: linia de echipare Life. Cu volanul multifuncţional puteţi accesa, de exemplu, postul dumneavoastră radio preferat. Petreceţi mult timp la drum? Atunci, veţi aprecia spaţiul generos din portbagaj. Podeaua acestuia permite încărcarea obiectelor de mari dimensiuni, iar dacă aveţi nevoie de şi mai mult spaţiu, puteţi rabata bancheta. Sistemul de climatizare vă permite să savuraţi călătoriile din plin, indiferent de anotimp. Afişajul multifuncţional Plus poziţionat în câmpul dumneavoastră vizual imediat vă oferă rapid informaţiile importante, precum consumul instantaneu şi autonomia. Foarte practică este şi cutia de depozitare din cotiera centrală din faţă, iar atmosfera rafinată de la interior se datorează şi inserţiilor decorative Pineapple. Jantele din aliaj uşor de 19 inchi Belmont desăvârşesc look-ul dinamic al modelului T-Cross.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Noul T-Cross.