Optimizată pentru distanțe minime de frânare.

Servo-asistarea electro-mecanică a frânelor.

Uneori, este nevoie să frânăm brusc și puternic, motiv pentru care frânele trebuie să poată reacționa oricând cu eficacitate maximă. Servo-asistarea electro-mecanică optimizează, de asemenea, condusul asistat, oferind avantaje impresionante:

  • Sistemul automat de reglare a distanţei ACC reacţionează mai confortabil. Intervențiile asupra frânelor pot fi dozate mai fin cu servo-asistarea electro-mecanică.

  • În combinaţie cu Front Assist cu funcţia Pedestrian Monitoring, distanţa de frânare poate fi scurtată considerabil.1 Astfel poate fi redus riscul de accidente cu pietonii sau măcar poate fi redusă viteza impactului.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Calitate și confort. Zi de zi. Noul Passat.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen