Astfel păstraţi cursul optim şi buna dispoziţie.

Navigaţie.

Sistemul opţional de navigaţie "Discover Pro" este integrat în panoul digital de instrumente Digital Cockpit. Această combinaţie vă permite să afișați informaţiile pe display în funcție de preferințele dumneavoastră. Confortul personal vă este amplificat și de funcția de comandă vocală cu limbaj natural, care vă permite să folosiți intuitiv diferite funcții. Iar "Discover Pro" include adiţional și pregătirea pentru cheia mobilă.1 Astfel veți putea deschide și porni mașina cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră.

Printre funcțiile și dotările speciale se mai numără:

  • recepția radio digitală DAB+
  • opt difuzoare
  • funcţia de identificare a semnelor de circulație
  • interfața pentru telefonie "Confort"
  • streaming și internet
  • App-Connect

Disponibil exclusiv pentru smartphone-urile Samsung compatibile cu standardul GSMA. Exclusiv în combinaţie cu sistemul opţional de navigaţie "Discover Pro", cu sistemul opţional de acces şi pornire fără cheie "Keyless Access”.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Calitate și confort. Zi de zi. Noul Passat.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen