Acces direct la serviciile de streaming.

Media-Streaming.

Cu audiobook-urile, podcast-urile și muzica accesată în călătorii prin intermediul serviciilor de streaming, chiar și cele mai lungi călătorii vor fi împrospătate de divertisment, plictiseala dispărând de la bord. Pentru a utiliza serviciile, trebuie să vă autentificați doar o singură dată cu datele dumneavoastră de acces deja existente și apoi puteți să le accesați de fiecare dată din nou, din sistemul de navigaţie al automobilului dumneavoastră Passat, fără a fi nevoit să utilizaţi un dispozitiv extern.1

Utilizarea serviciilor de streaming impune disponibilitatea unui pachet propriu de date al clientului (pachet de date prin intermediul unui eSIM sau prin Tethering WiFi), precum și un cont activ la respectivul serviciu de streaming.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Calitate și confort. Zi de zi. Noul Passat.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen