Deschideți hayonul ca prin magie.

Easy Open.

Cu "Easy Open", călătoria relaxată începe încă înainte de a porni la drum. Dacă, de exemplu, doriţi să aşezaţi bagajele grele în portbagaj, nu trebuie să le lăsaţi jos pentru a căuta cheia - o scurtă mişcare a piciorului sub bara de protecţie din spate este suficientă pentru a deschide automat hayonul electric. Iar datorită funcţiei electrice de închidere, hayonul se va închide la simpla apăsare a unui buton, când vă îndepărtaţi de maşină.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Calitate și confort. Zi de zi. Noul Passat.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen