Clar și interactiv.

Digital Cockpit.

Afișajul opţional Digital Cockpit vă indică cele mai importante informaţii pe un display de înaltă rezoluţie. Rezoluţia şi contrastul ating niveluri ridicate, culorile sunt intense şi luminozitatea optimă. De asemenea, aveţi posibilitatea de a selecta dintre mai multe moduri de afişare. Puteţi opta şi pentru afișarea unor date adiţionale, suplimentar faţă de cele clasice precum turaţia, viteza şi kilometri.

Volanul multifuncţional şi sistemul multimedia vă permit să alegeți setările dorite: după cum aveţi nevoie, puteţi accesa, de exemplu, detalii despre călătorie, puteţi vedea harta de navigaţie pe întregul display sau puteţi solicita afişarea activităţii sistemelor de asistență a şoferului. Puteţi opta pentru afişarea pe întreaga suprafaţă a informațiilor privind melodia pe care tocmai o ascultați de pe MP3-player-ul dumneavoastră sau a datelor de contact ale persoanei cu care vorbiţi la telefon. Sau puteţi selecta o combinaţie între harta de navigaţie şi afişajul funcției media.

Aveţi posibilitatea de a configura până la trei moduri de afişare, folosind sistemul multimedia. Apoi puteţi salva modurile şi le puteţi selecta ulterior din nou, folosind volanul multifuncţional. De asemenea, aveţi la dispoziţie adiţional şi un mod de afişare clasic. În acest mod veţi vedea varianta uzuală a afişajelor, cu display-ul multifuncţional al computerului de bord între turometru şi vitezometru.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Calitate și confort. Zi de zi. Noul Passat.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen