Savuraţi confortul optim, asigurat la simpla apăsare a unui buton.

Travel Assist.

Pentru Passat, condusul asistat nu mai este doar un vis de viitor, ci o realitate din prezent, căci sistemul Travel Assist vă permite să beneficiați încă de azi de confort extraordinar de ridicat la volan1,2

  • Mai ales pe autostradă și pe șoselele în stare bună, Travel Assist poate menține banda și viteza în locul dumneavoastră, păstrând totodată distanţa față de vehiculele aflate în față.
  • În combinaţie cu transmisia automată cu două ambreiaje DSG, puteți astfel să vă deplasați relaxat în ambuteiaje sau în traficul îngreunat.

Autonomia, informațiile privind consumul și emisiile sunt încă valori estimative.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Noul Passat GTE