Agilitate nemijlocită.

Modul GTE.

Când apăsaţi butonul GTE, veţi beneficia de o experienţă uluitoare, pentru că Passat GTE (Consum combustibil în l/100 km: mixt 1,8 - 1,7; consum energie electrică în kWh/100 km: mixt 13,9 - 13,4; emisii de CO₂ mixte în g/km: 40 - 38, clasa de eficienţă: A)1 generează un cuplu de 400 Nm şi o putere maximă a sistemului de 160 kW (218 CP), în condițiile unor reglajele și mai sportive. La aceasta contribuie mai ales funcţia Boost, care îmbină puterea motorului TSI cu cea a motorului electric. În modul GTE, totul este astfel reglat încât să fie asigurate performanţe maxime, ceea ce veţi simţi direct, datorită pedalei de acceleraţie şi a direcţiei mai ferme.

Autonomia, informațiile privind consumul și emisiile sunt încă valori estimative.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul Passat GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen