Local fără emisii. La simpla apăsare a unui buton.

Modul E.

Passat GTE (Consum combustibil în l/100 km: mixt 1,8 - 1,7; consum energie electrică în kWh/100 km: mixt 13,9 - 13,4; emisii de CO₂ mixte în g/km: 40 - 38, clasa de eficienţă: A+)1 porneşte automat în modul electric, adică modul E, cu condiţia ca bateria să fie încărcată suficient şi temperatura exterioară să nu fie prea scăzută. Bateria litiu-ion de înaltă performanţă furnizează automobilului energie şi permite deplasarea pur electrică pe o distanţă de circa 70 de kilometri (conform NEDC). Conform noului ciclu de testare WLTP, ce prevede condiții apropiate de cele reale, autonomia pur electrică este de cca. 55 km (limuzină: cca. 57 km). Astfel, puteţi să vă deplasaţi confortabil mai ales în oraş şi în zonele de locuinţe, fără a genera zgomot şi emisii. Iar modul E permite şi viteze mai mari: Passat GTE se poate deplasa cu o viteză de până la 225 km/h pe autostradă, la un cuplu maxim de 400 Nm.

Pentru reîncărcarea bateriei aveţi la dispoziţie trei variante: cablul standard de încărcare pentru curent alternativ de 2,3 kW, un cablu opţional pentru curent alternativ de 3,6 kW, care reduce considerabil durata de reîncărcare şi Wallbox-ul, care, de asemenea, poate fi instalat opţional.

Autonomia, informațiile privind consumul și emisiile sunt încă valori estimative.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul Passat GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen