Pentru o impresie puternică, greu de uitat.

Iluminarea ambientală.

Tehnologia LED de iluminare de care dispune Passat GTE¹ vă asigură o vizibilitate mai bună, căci farurile cu LED-uri economice şi lumini de zi pe bază de reflectoare oferă beneficiul unei durate mari de viaţă şi generează o lumină similară celei naturale. Bandoul de LED-uri în forma literei C din barele de protecţie au un design atractiv şi rolul de lumini de zi.

Ca alternativă, puteţi alege şi farurile Matrix LED, cu funcţie Cornering dinamică şi cu lumini de zi cu LED. Aceste faruri impresionează cu un design spectaculos şi cu performanţe excelente de iluminare. Iar în combinaţie cu funcţia de reglare dinamică a luminilor de drum "Dynamic Light Assist", fascicolul de lumină va fi adaptat la ceea ce se întâmplă în jurul maşinii, astfel încât să puteţi conduce cu luminile de drum în permanenţă activate, dar fără a-i deranja pe ceilalţi participanţi la trafic.

Automobilul este un prototip apropiat de automobilul care va fi produs în serie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul Passat GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen