O colaborare eficientă.

Plug-in hibrid.

Passat GTE (Consum combustibil în l/100 km: mixt 1,8 - 1,7; consum energie electrică în kWh/100 km: mixt 13,9 - 13,4; emisii de CO₂ mixte în g/km: 40 - 38, clasa de eficienţă: A)1 este un hibrid plug-in, adică are un motor electric și un motor TSI pe benzină. Astfel puteți beneficia de avantajele ambelor sisteme, fără să faceți compromisuri.

Passat GTE pornește în modul E ce nu generează niciun fel de emisii locale și care presupune funcționarea doar a motorului electric. Datorită accelerării lineare, cuplul de 400 Nm este disponibil din prima clipă. Dacă activați încă de la început modul GTE, la care intră suplimentar în funcțiune și motorul cu ardere internă, hibridul plug-in va accelera de la 0 la 100 km/h în doar 7,6 secunde (limuzină: 7,4 secunde).

Când ajungeți la 140 km/h, motorul TSI va interveni pentru a susține motorul electric și Passat GTE se va comuta în modul hibrid. Astfel, veți putea accelera până la viteza maximă a automobilului, de 225 km/h.

Activați modul GTE acționând butonul corespunzător, pentru a reuni puterea ambelor motoare. Astfel veți beneficia de puterea maximă de 160 KW (218 CP), precum și de cuplul maxim de 400 Nm, precum și de posibilitatea de a provoca Passat GTE până la limită.

 

Autonomia, informațiile privind consumul și emisiile sunt încă valori estimative.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

Noul Passat GTE

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team