O colaborare eficientă.

Plug-in hibrid.

Passat GTE (Consum combustibil în l/100 km: mixt 1,8 - 1,7; consum energie electrică în kWh/100 km: mixt 13,9 - 13,4; emisii de CO₂ mixte în g/km: 40 - 38, clasa de eficienţă: A)1 este un hibrid plug-in, adică are un motor electric și un motor TSI pe benzină. Astfel puteți beneficia de avantajele ambelor sisteme, fără să faceți compromisuri.

Passat GTE pornește în modul E ce nu generează niciun fel de emisii locale și care presupune funcționarea doar a motorului electric. Datorită accelerării lineare, cuplul de 400 Nm este disponibil din prima clipă. Dacă activați încă de la început modul GTE, la care intră suplimentar în funcțiune și motorul cu ardere internă, hibridul plug-in va accelera de la 0 la 100 km/h în doar 7,6 secunde (limuzină: 7,4 secunde).

Când ajungeți la 140 km/h, motorul TSI va interveni pentru a susține motorul electric și Passat GTE se va comuta în modul hibrid. Astfel, veți putea accelera până la viteza maximă a automobilului, de 225 km/h.

Activați modul GTE acționând butonul corespunzător, pentru a reuni puterea ambelor motoare. Astfel veți beneficia de puterea maximă de 160 KW (218 CP), precum și de cuplul maxim de 400 Nm, precum și de posibilitatea de a provoca Passat GTE până la limită.

 

Autonomia, informațiile privind consumul și emisiile sunt încă valori estimative.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul Passat GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen