Convinge de la prima privire. Zi de zi.

Exterieur.

Passat GTE¹ impresionează cu designul său rafinat, marcat de liniile accentuate, silueta cursivă și grila radiatorului. Atrag atenția imediat detalii de design precum etrierele albastre opţionale, luminile de zi cu LED ce au forma literei C și emblema GTE din față și din spate. La designul inconfundabil al modelului Passat GTE mai contribuie și farurile LED incluse în dotarea standard.

Alături de jantele standard "Montpellier", vă mai oferim și modelele opţionale noi de 18 inchi "Liverpool" sau "Monterey" din gama Volkswagen R an.² 

Automobilul este un prototip apropiat de automobilul care va fi produs în serie.

Automobilele noastre sunt dotate în echiparea standard cu anvelope de vară.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul Passat GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen