Comenzile dumneavoastră vor fi executate fără întârziere: funcția de comandă vocală.

Comandă vocală.

Cu funcția intuitivă de comandă vocală, puteți controla cu ajutorul glasului dumneavoastră sistemul radio, telefonul și navigația automobilului dumneavoastră.

Intrați în dialog în limbaj natural cu autovehiculul dumneavoastră, fără să mai fiți nevoit să învățați în prealabil comenzi vocale fixe și putând, totodată, să vă concentrați pe deplin asupra drumului. Astfel, de acum înainte veți putea savura mai mult fiecare călătorie, pentru că va trebui doar să rostiți ce și cum vă doriți, pentru a regla volumul radioului și a selecta numărul de telefon când doriți sa sunați contactele din agenda dumneavoastră.

La fel de simplu este și să folosiți serviciile on-line We Connect Plus. Astfel, obțineți, de exemplu, informaţii on-line despre destinaţiile preferate, programul parcărilor închise și preţurile la combustibil de la staţiile de alimentare.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Noul Passat GTE