Mobilitatea regândită.

Aplicaţiile și serviciile In-Car.

Serviciul Volkswagen We Deliver și aplicaţiile In-Car, precum We Park și We Experience vă simplifică viața de zi cu zi.

We Deliver vă permite să dați acces temporar la automobilul dumneavoastră furnizorilor de servicii, precum curățătoriei sau curierului. Sau puteți să solicitați curățarea și spălarea mașinii, chiar acolo unde ați parcat-o.

Parcare dintr-un click? Mai simplu ca niciodată: trebuie doar să deschideți aplicația We Park din sistemul multimedia, să solicitați afișarea locurilor de parcare adecvate și să plătiți taxa de parcare prin intermediul aplicaţiei. Fără numerar și cu un simplu click.

We Experience vă ajută cu recomandări adaptate nevoilor dumneavoastră când căutați restaurante sau opțiuni de cumpărăuri în zonă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul Passat GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen