Meniu
Inchidere meniu

Noul Passat GTE

 

Passat GTE. Mobilitate modernă, cu tehnologie hibridă.

Cu tehnologia sa ultra-eficientă plug-in hibrid, Passat GTE transpune o putere fascinantă pe şosea, fiind totodată impresionant de eficient. Iar autonomia sa electrică ridicată, deschide calea spre mobilitatea sustenabilă a viitorului.

Start Video

Designul.

Designul impunător al modelului Passat GTE¹ emană eleganţă şi rafinament, iar formele sale clare și proporţiile dinamice desenează un automobil inconfundabil.

Exterior Convinge de la prima privire. Zi de zi.

Hibridul plug-in Passat GTE¹ nu este doar extraordinar de agil, ci şi deosebit de elegant. Designul cu semnătura sa luminoasă marcantă îi conferă o alură impunătoare.

Jante Totul se învârte în jurul dumneavoastră.

Aveţi propriul dumneavoastră stil, iar Passat are jantele din aliaj pe măsură². Alegeţi din mai multe modele: de la cele elegante şi clasice, la cele dinamice şi sportive.

Interiorul Atrage toate privirile.

Cu tapițeria cu detalii contrastante albastre, Passat GTE¹ are şi la interior accente cromatice ce se potrivesc perfect cu alura sa sportivă şi totuşi elegantă.

Luminile Pentru o impresie puternică, greu de uitat.

Bucuraţi-vă de vizibilitate excelentă, grație tehnologiei avangardiste.

Hibrid.

Dublu propulsează mai bine.

Propulsia hibridă puternică a modelului Passat GTE¹ combină un motor turbo pe benzină cu un motor electric, pentru ca dumneavoastră să puteți conduce economic și totodată dinamic.

Hibridul plug-in

O colaborare eficientă.

Passat GTE îmbină eficienţa propulsiei electrice, cu puterea motorului cu ardere internă.

Detalii

Autonomia

Autonomia.

Nu vă sfiiți să gândiți pe termen lung: având o autonomie electrică de 55 km (limuzină: 57 km) conform WLTP (70 km conform NEDC), Passat GTE Variant demonstrează cu succes că mobilitatea electrică eficientă la drum lung nu mai este doar o viziune pentru viitor.

Managementul bateriei

Începeți-vă ziua energizat la maximum.

Pregătit pentru cotidian. Modelul hibrid plug-in vă oferă posibilitatea de a reîncărca bateria motorului electric de la o sursă externă de curent.

Detalii

Modul GTE

Agilitate perceptibilă nemijlocit.

Doriţi şi mai multă sportivitate? Modul GTE vă oferă puterea ambelor motoare: motorul TSI și motorul electric.

Detalii

Modul E

Local fără emisii. La simpla apăsare a unui buton.

Confort și grijă față de mediu: cu ajutorul tastei E de lângă schimbătorul de viteze, schimbați cât se poate de simplu în modul de propulsie pur electric.

Detalii

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE cuprinde toate sistemele Volkswagen inteligente de asistenţă a şoferului. Toate sistemele pe care le oferim deja de azi, precum şi pe cele pe care le dezvoltăm pentru mâine, dar şi pe cele pe care ni le dorim pentru viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat. Mai mult, IQ.DRIVE înseamnă totodată suma ideilor inovatoare care au în centrul atenţiei confortul şi siguranţa dumneavoastră.

Dotările IQ.DRIVE

Travel Assist

Inapoi la overview

Savuraţi confortul optim, asigurat la simpla apăsare a unui buton.

O parte dintre sarcinile ce îi revin șoferului sunt preluate de sistemele de asistenţă, căci Travel Assist vă permite deja de azi să conduceți mai relaxat și mai confortabil.

Manevrele de parcare

Inapoi la overview

Parcarea nu a fost niciodată mai simplă.

În ziua de azi nu mai e cazul să vă stresați cu parcarea manuală. Cu asistentul pentru parcare inclus în dotarea standard începând cu linia de echipare Business și cu sistemul opţional Park Assist, simplificați manevrele complicate3 și dețineți în permanenţă controlul asupra automobilului dumneavoastră.

Funcţia de reglare automată a distanţei ACC

Inapoi la overview

Vă ajută să stați la distanță.

Sistemul automat de reglare a distanţei ACC cu funcţia de reglare anticipativă a vitezei vă ajută să menţineţi viteza maximă (până la 210 km/h) pe care aţi setat-o anterior, precum şi distanţa faţă de vehiculele care se deplasează în faţă.

Servo-asistarea electro-mecanică a frânelor

Inapoi la overview

Optimizat pentru distanțe mici de frânare.

Cu sistemul de servo-asistare electro-mecanică a frânelor, inclus în dotarea standard și în combinaţie cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist cu funcţia Pedestrian Monitoring, distanţa de frânare poate fi redusă considerabil.1 Astfel poate fi redus, de exemplu, riscul de accidente în care sunt implicați pietonii.

Front Assist

Inapoi la overview

Recunoaşte pericolele, încă înainte ca acestea să se producă.

Sistemul poate identifica pietonii de pe drum și vă poate avertiza din timp dacă aceștia ar putea fi în pericol. În cazul în care nu reacționați, sistemul poate frâna automat, pentru a împiedica astfel, în cazul ideal, un eventual impact cu un pieton, în anumite limite și condiții.

Funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor

Inapoi la overview

Pentru protecţie din toate părţile.

Funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor sporește siguranța în situații critice, reacționând, de exemplu, înaintea unei coliziuni, în anumite limite și condiții.

Conectivitate.

Cu Passat GTE¹, sunteți on-line în maniera cu care v-ați obișnuit deja în viața de zi cu zi: mereu și oriunde, în contact cu prietenii, familia și partenerii de afaceri. Card-ul SIM integrat în automobilul dumneavoastră vă dă acces direct la serviciile on-line mobile We Connect². Ca dotare standard. Astfel beneficiați de informații mereu la zi, dar și de divertisment, chiar și atunci când plecați la drum.

We Connect

We Connect: legături directe cu automobilul dumneavoastră Passat GTE.

Pachetul "We Connect"² poate fi calea dumneavoastră de acces spre universul serviciilor digitale oferite de Volkswagen, dar și conexiunea dumneavoastră permanentă cu autovehiculul. Astfel, mașina va fi echipată cu conectivitate integrată și în urma unei activări singulare, veți putea utiliza gratuit numeroase servicii on-line utile și inovatoare.

We Connect Plus

We Connect Plus: conectivitate avansată.

Servicii digitale și conectivitate maximă: "We Connect Plus"² vă oferă funcții smart adiționale, de la navigaţia inteligentă cu informaţii în timp real, la streaming media, radio on-line și posibilitatea de a vă utiliza smartphone-ul pe post de telecomandă pentru funcţii utile ale mașinii.

Cheia mobilă

Acces liber.

Dacă doriți, vă puteți deschide automobilul Passat GTE simplu și confortabil, cu smartphone-ul4 dumneavoastră, folosit pe post de cheie. Puteți, de asemenea, trimite cheile mobile către prietenii și familia dumneavoastră, pentru a le da acces rapid și simplu la mașina dumneavoastră.

Detalii

Aplicaţiile și serviciile In-Car

Mobilitatea regândită.

Uneori, tocmai micile detalii sunt cele ce ne simplifică viața considerabil. Aplicațiile Volkswagen In-Car pot fi descărcate direct în sistemul multimedia al mașinii, iar în combinație cu We Connect şi We Connect Plus², cotidianul dumneavoastră va deveni atât de confortabil, încât nu veți mai dori să vă lipsiți niciodată de aceste ajutoare. Serviciul Volkswagen We Deliver și aplicaţiile In-Car, precum We Park și We Experience vă pot fi la rândul lor ajutoare confortabile și practice. Când aveți de gând să le încercați?

Detalii

Multimedia

Passat GTE aduce pentru fiecare ocupant al mașinii distracția preferată la bord. Astfel veți beneficia de un sunet excelent, de navigaţie intuitivă, dar și de confortul asistentului vocal.

Streaming și Internet

Acces direct la serviciile de streaming.

Când călătoriți cu Passat GTE, nu trebuie să renunțați la serviciile preferate. Prin intermediul sistemului multimedia vă oferim servicii de streaming. De asemenea, Radioul On-line vă permite să faceți și mai multe descoperiri la bordul mașinii, căci astfel vă stă mereu la dispoziţie întregul univers al radiourilor difuzate on-line.

Detalii

Comandă vocală

Comenzile dumneavoastră vor fi executate fără întârziere: funcția de comandă vocală.

Folosind comanda vocală, nu trebuie să vă luați ochii de la drum. Astfel puteți selecta muzica preferată sau planifica ruta de navigație. Comanda vocală vă este mereu alături. 

Detalii

Telefonschnittstelle "Comfort"

Cu ambele mâini pe volan veţi beneficia de siguranţă optimă când veţi purta convorbiri telefonice.

Pregătirea Confort pentru telefonul mobil vă permite să vorbiţi la telefon confortabil şi sigur, în timp ce conduceți. Compartimentul de depozitare integrat, cu conexiune inductivă la antena exterioară, este deosebit de practic, permiţându-vă şi încărcarea inductivă. Dispozitivul hands-free asigură recepţia fără bruiaje şi poate fi utilizat prin intermediul display-ului multifuncţional, al volanului multifuncțional sau al touchscreen-ului sistemului radio.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen