Interconectat cu lumea

Noul Golf Variant: VW Connect

Prin interconectarea integrală chiar de la bun început, dacă dorești sunt disponibile numeroase servicii VW Connect. După o activare unică și autentificare în baza ID-ului tău Volkswagen, utilizarea serviciilor online inovatoare devine pur și simplu o joacă de copii și, pe deasupra, este și gratuită. 

VW Connect1 face viața de zi cu zi în mașina ta Volkswagen nu numai mai plăcută, ci și mai confortabilă. Îți permite accesul la informații importante despre autovehicul și oferă prin apelul în caz de pană sau planificarea evenimentelor de service un nivel util de confort. În plus, dacă dorești, îți poți utiliza smartphone-ul drept cheie digitală și astfel îți poți deschide și porni modelul Golf fără a mai fi nevoit să cauți cheia.2

Iar cu aplicația Volkswagen1 pentru smartphone-ul tău ai date importante despre modelul tău Volkswagen la îndemână și atunci când ești pe drum: De exemplu, poți verifica autonomia rămasă, sau dacă toate portierele și geamurile sunt închise.

Mai multe despre VW Connect

Utilizare We Connect / VW Connect

Disponibil cu sistemul Infotainment "Ready 2 Discover", "Discover Media" sau "Discover Pro" și în combinație cu aplicația Volkswagen. Inițial, după activare îți stau la dispoziție cinci chei digitale. Cheile digitale pot fi activate în primii patru ani de la încheierea contractului We Connect . Transmiterea unei chei digitale implică o verificare a identității expeditorului cheii, prin intermediul procedurii Volkswagen Ident. După instalarea pe un smartphone compatibil (https://www.volkswagen.de/de/besitzer-und-nutzer/hilfe-und-dialogcenter/cic.html?categoryId=164#fragen-und-antworten) cheia digitală are valabilitate timp de un an, asociată terminalului respectiv.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf Variant

Versatil și dinamic. Descoperă acum noul Golf Variant și înregistrează-te direct pentru buletinul informativ, pentru a nu rata nicio noutate

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen