Rămâi pe post

Noul Golf Variant: Streaming & Internet

Cu "Streaming & Internet"1,2 în modelul tău Golf Variant te bucuri de muzica ta preferată. Nu trebuie decât să te autentifici o singură dată cu datele tale de acces existente și te bucuri de acces direct prin intermediul sistemului Infotainment din autovehicul - complet fără dispozitive externe. Iar cu serviciul Internet radio1 toate avantajele radioului prin internet sunt aduse la bord. Astfel, căutarea și redarea de posturi live și podcasturi devine o joacă de copii. Hotspotul WLAN integrat1 îți asigură ție și pasagerilor tăi o conexiune la internet și permite navigarea pe până la opt dispozitive.

Mai multe despre Streaming & Internet

Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet", a unor aplicații In-Car individuale, precum și a hotspotului WLAN pot fi achiziționate pachete de date de la partenerul de telefonie mobilă extern "Cubic Telecom", care pot fi utilizate în numeroase țări europene în zona de acoperire a rețelei. Traficul de date al acestor pachete poate fi folosit de către toți utilizatorii și pasagerii autovehiculului. Poți găsi informații despre condiții, prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Opțional, utilizarea radioului web și streaming-ul media sunt posibile prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone), care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între tine și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet, în funcție de tariful tău la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate, pot să apară costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming). Apple Music este o marcă a Apple Inc.

Numai în combinație cu radio "Ready 2 Discover" și sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Pro".

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf Variant

Versatil și dinamic. Descoperă acum noul Golf Variant și înregistrează-te direct pentru buletinul informativ, pentru a nu rata nicio noutate

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen