Mai multă libertate pentru dorințele tale

Noul Golf Variant: Interiorul

Golf Variant oferă spațiu suficient pentru prieteni sau familie: cu husele scaunelor din material textil, ArtVelours sau pe scaunele din piele cu ventilație opțională deplasările tale se transformă în călătorii confortabile. Bucură-te de Infotainment complex pe un afișaj Infotainment de 32,7 cm (12,9 inch) și savurează avantajele volanului multifuncțional cu butoane clasice cu apăsare. 

Autovehiculele și echipările din această prezentare pot prezenta diferențe de detaliu față de programul de livrări actual german. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Nu uita și de configuratorul nostru pentru prezentarea generală a modelelor și echipărilor disponibile în prezent.

Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf Variant

Versatil și dinamic. Descoperă acum noul Golf Variant și înregistrează-te direct pentru buletinul informativ, pentru a nu rata nicio noutate

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen