Extinde-ți orizontul

Plafonul panoramic al noului Golf GTI

Savurează întreaga priveliște cu plafonul panoramic rabatabil/glisant opțional, electric. Suprafața sa vitrată generoasă oferă mai multă luminozitate, iar pasagerilor le oferă vedere liberă asupra cerului. În același timp, ruloul parasolar electric protejează împotriva razelor prea puternice ale soarelui. Dacă vrei să te bucuri de aer proaspăt, jumătatea din față a plafonului se poate ridica sau se poate deplasa complet în spate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf GTI

*Descoperă acum noul Golf GTI* și înregistrează-te direct pentru buletinul informativ, pentru a nu rata nici o noutate

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen