Interesant la exterior, relaxat la interior

Interiorul noului Golf GTI

Pentru sportivitatea sa inconfundabilă, în interiorul modelului Golf GTI toate componentele sunt adaptate unele la altele. Aceasta începe cu logourile GTI de pe scaunele din față și continuă cu cotierele cu aspect de piele și inserțiile decorative specifice. Volanul multifuncțional cu cusături decorative roșii și butoane clasice cu apăsare și consola centrală negru lucios disponibilă standard finisează impresia generală de calitate superioară. Un element surprinzător: afișajul Infotainment de 32,7 cm (12,9 inch), cu care ai acces la divertisment, știri, navigație și multe altele.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf GTI

*Descoperă acum noul Golf GTI* și înregistrează-te direct pentru buletinul informativ, pentru a nu rata nici o noutate

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen