Infotainment și divertisment în orice moment

Noul Golf GTI: App-Connect

Utilizare confortabilă a aplicațiilor și conținuturilor, asta înseamnă App-Connect1. Muzica, mesajele, hărțile sau audiobook-urile sunt transferate pe afișajul sistemului Infotainment și pot fi operate astfel în câmpul tău vizual. Sunt posibile două interfețe pentru conectarea de smartphone-uri: Apple CarPlay și Android Auto de la Google. Utilizarea devine deosebit de plăcută prin posibilitatea de conectare wireless pentru sistemul opțional de navigație "Discover" precum și radioul "Ready 2 Discover".

Mai multe despre App Connect

App‑Connect permite în principiu utilizarea tehnologiilor Apple CarPlay și Android Auto. Cele două tehnologii sunt responsabilitatea Apple și Google, ceea ce face ca Volkswagen AG să nu aibă nici o influență asupra disponibilității Apple CarPlay și Android Auto specifice pentru fiecare țară, disponibilitatea respectivei tehnologii putând astfel să varieze în funcție de țară. Disponibilitatea Apple CarPlay poate fi verificată la adresa https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay iar cea a Android Auto la adresa https://www.android.com/intl/de_de/auto/  . Pe durata contractului, funcțiile pot fi supuse unor modificări de conținut sau pot fi anulate. Pentru a evita distragerea atenției, în timpul deplasării pot fi pornite numai aplicațiile certificate. În acest context, te rugăm să ții cont și de faptul că unele aplicații nu sunt oferite pentru fiecare dintre cele două tehnologii. Găsești informații privind compatibilitatea smartphone-urilor pentru Apple CarPlay la adresa https://apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto la adresa https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay este o marcă a Apple Inc. Android Auto este o marcă a Google LLC.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf GTI

*Descoperă acum noul Golf GTI* și înregistrează-te direct pentru buletinul informativ, pentru a nu rata nici o noutate

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen