Te menține pe banda de mers. Și îi ține pe ceilalți la distanță.

Noul Golf GTE: Travel Assist

Sistemul de asistență șofer "Travel Assist" este prezentat pe baza noului Golf.

Cu sistemul opțional Travel Assist ai la bord un sistem de asistență extrem de util. Acesta poate menține pentru tine banda, distanța față de autovehiculul din față și viteza maximă setată de tine.

Pentru aceasta se utilizează, printre altele, ghidarea adaptivă pe bandă. Aceasta menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii de rulare. În acest sens, Travel Assist se adaptează stilului tău de conducere și poate rula nu doar exact pe centru, ci și mai spre stânga sau mai spre dreapta propriei benzi.

Dacă modelul tău Volkswagen este echipat cu asistentul de virare la parcare Park Assist, asistentul la schimbarea benzii Side Assist și sistem de navigație, pe autostradă, Travel Assist te poate asista activ și la schimbarea benzii.

În plus, Travel Assist dispune de oreglare predictivă a vitezei și de asistență în viraje. În acest context, viteza autovehiculului poate fi adaptată la limitările de viteză în vigoare, precum și la configurația traseului (curbe, sensuri giratorii etc.).1,2,3

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie permanent pregătit să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea de a conduce autovehiculul cu prudență.

În combinație cu un sistem de navigație.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen