Ai auzit deja?

Noul Golf GTE: Radiouri

Radioul standard "Composition"⁠ asigură cu 4 difuzoare șirecepție DAB+-digitală divertisment optim. App-Connect (incl. Apple CarPlay și Android Auto) îți permite în plus să utilizezi aplicații selectate direct în modelul tău Volkswagen. Iar cu Digital Cockpit ai datele autovehiculului permanent la îndemână - configurate conform dorințelor tale. Alte echipări:

  • Afișaj (26,4 cm/10,4 inch)
  • Două interfețe USB-C (până la 45 W capacitate de încărcare)
  • Interfață Bluetooth pentru telefonul mobil

 

Radio "Ready 2 Discover"

Radioul opțional "Ready 2 Discover" incl. "Streaming & Internet"1 asigură cu 6 difuzoare și un difuzor central un sistem Infotainment la un nivel acustic înalt. App-Connect (incl. App-Connect Wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto2) îți permite în plus să utilizezi aplicații selectate direct în modelul tău Volkswagen. Iar cu Digital Cockpit Pro ai datele autovehiculului permanent la îndemână - configurate conform dorințelor tale.

Alte echipări și funcții:

  • Ecran tactil (32,2 cm/12,9 inch) cu senzori de proximitate FM
  • Asistență DAB+ standard pentru recepție fără interferențe
  • Interfețe USB-C (până la 45 W capacitate de încărcare)
  • Interfață Bluetooth pentru telefonul mobil
  • Pregătită pentru activare ulterioară: Funcția de navigație "Discover" incl. "Streaming& Internet" 3

Pentru utilizarea serviciilor VW Connect/We Connect ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în VW Connect/We Connect. În plus, trebuie încheiat un contract separat VW Connect, resp. VW Connect Plus sau We Connect, resp. We Connect Plus cu Volkswagen AG online, la adresa www.myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" (disponibilă în App Store și Google Play Store). Pentru VW Connect Plus/We Connect Plus ai la dispoziție 90 de zile de la predarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa www.myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" și a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită.

Pentru clienți cu VW Connect și VW Connect Plus: Utilizarea serviciilor mobile online este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Pentru utilizarea radioului prin internet, a hotspotului WLAN și a asistentului Alexa, în măsura în care există, pot fi achiziționate pachete de date contra cost de la partenerul extern de telefonie mobilă "Cubic Telecom" , care pot fi utilizate în zona de acoperire a rețelei, în numeroase țări europene. Traficul de date al acestor pachete poate fi folosit de către toți utilizatorii și pasagerii autovehiculului. Poți găsi informații despre condiții, prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea radioului prin internet, a hotspotului WLAN și a asistentului Alexa, în măsura în care există, este posibilă prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone), care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, respectivele servicii sunt disponibile numai prin intermediul unui contract de telefonie mobilă existent sau încheiat separat între tine și furnizorul tău de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).

Pentru clienți cu We Connect și We Connect Plus: Utilizarea serviciilor mobile online este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Pentru utilizarea serviciilor de streaming, a unor aplicații In-Car individuale, precum și a hotspotului WLAN, pot fi achiziționate pachete de date de la partenerul de telefonie mobilă extern "Cubic Telecom" , care pot fi utilizate în numeroase țări europene în zona de acoperire a rețelei. Traficul de date al acestor pachete poate fi folosit de către toți utilizatorii și pasagerii autovehiculului. Poți găsi informații despre condiții, prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea acestor servicii este posibilă prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone), care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între tine și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).

Pentru utilizarea aplicației gratuite "Volkswagen" sunt necesare un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă.   
Serviciile incluse în pachetele VW Connect și VW Connect Plus sau We Connect și We Connect Plus pot varia de la țară la țară. Disponibilitatea depinde și de modelul autovehiculului, de echipare și de versiunea software instalată. Acest lucru este valabil și pentru serviciile de la furnizori terți. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală, resp. pot fi anulate. Găsești informații detaliate la adresa connect.volkswagen.com și la partenerul tău Volkswagen. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă poți obține de la furnizorul de telefonie mobilă. 

Disponibil numai în combinație cu radiourile "Composition", "Composition Colour" și "Composition Media" și "Ready 2 Discover" sau cu sistemele de navigație "Discover Media", "Discover Pro" și "Discover Pro Max". App‑Connect permite în principiu utilizarea tehnologiilor Apple Car Play și Android Auto. Cele două tehnologii sunt responsabilitatea Apple și Google, ceea ce face ca Volkswagen AG să nu aibă nicio influență asupra disponibilității Apple Car Play și Android Auto specifice pentru fiecare țară, disponibilitatea respectivei tehnologii putând astfel să varieze în funcție de țară. Disponibilitatea Apple CarPlay poate fi verificată la adresa https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay, iar cea a Android Auto la adresa https://www.android.com/intl/de_de/auto/ . Pe durata contractului, funcțiile pot fi supuse unor modificări de conținut sau pot fi anulate. Pentru a evita distragerea atenției, în timpul deplasării pot fi pornite numai aplicațiile certificate. În acest context, te rugăm să ții cont și de faptul că unele aplicații nu sunt oferite pentru fiecare dintre cele două tehnologii.

Găsești informații privind compatibilitatea smartphone-urilor pentru Apple CarPlay la adresa https://apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto la adresa https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay este o marcă a Apple Inc. Android Auto este o marcă a Google LLC. 

Pentru achiziționarea de upgrade-uri ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, de un contract VW Connect/We Connect valabil și de verificarea ta ca utilizator principal, adică asocierea contului de utilizator cu autovehiculul în cauză. În plus, pentru respectivul upgrade, autovehiculul trebuie să dispună de funcțiile tehnice, hardware-ul și software-ul necesare. Disponibilitatea upgrade-urilor poate depinde, de asemenea, de modelul anului și de data fabricației. Upgrade-urile disponibile pentru respectivul autovehiculul pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car al sistemului Infotainment-sau în magazinul Volkswagen Connect la adresa connect-shop.volkswagen.com. Produsele contra cost pot fi achiziționate din Magazinul In-Car și/sau din Magazinul Volkswagen Connect, prin modalitățile de plată care pot fi vizualizate și sunt disponibile acolo. Disponibilitatea funcțiilor upgrade poate să difere între magazinul online și Magazinul In-Car. Partenerul tău Volkswagen te consiliază de asemenea cu plăcere în cazul în care ai întrebări despre upgrade-uri și disponibilitatea acestora. Upgrade-urile achiziționate și activate rămân în autovehicul pe durata perioadei de activare, pot fi utilizate de către toți șoferii și nu sunt transferabile către alte autovehicule.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen