Putere și eficiență îmbinate

Noul Golf GTE cu performanță hibrid plug-in

Performanța hibrid plug-in îmbunătățită de la 180 la 200 kW crește autonomia electrică la până la 100 km (WLTP)1. Astfel poți circula în special în centrele urbane exclusiv electric. La depășirea efectuată pe un drum național utilizezi ambele motoare, iar în călătorii autonomia motorului TSI crește.

Autonomie conform WLTP
În practică, autonomia efectivă variază în funcție de stilul de condus, viteză, utilizarea de consumatori pentru confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul de pasageri/încărcare și topografie. 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen