Interesant la exterior, relaxat la interior

Interiorul noului Golf GTE

În interiorul modelului Golf GTE, toate componentele au fost adaptate reciproc, pentru a evidenția caracterul său sportiv inconfundabil. Această impresie începe cu husele scaunelor cu logo GTE și continuă cu iluminarea ambientală și inserțiile decorative specifice. Volanul multifuncțional cu butoane clasice cu apăsare ușurează operarea în timpul deplasării. Suplimentar, te bucuri de sistemul tău Infotainment personal, pe un  afișaj de 32,7 cm (12,9 inch).

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen