Ajungi mai departe decât ai crede

Noul Golf GTE: Încărcare

Cu modelul Golf GTE hibrid plug-in, poți încărca bateria motorului tău electric pur și simplu de la priza de uz casnic. Funcția de încărcare CA & CC integrată standard asigură în acest context reducerea timpului de încărcare.

ID. Charger se poate comanda opțional pentru modelele Volkswagen ID. și nu este inclus în echiparea standard. Partenerul tău contractual și cu care poți lua legătura este Volkswagen Group Charging GmbH (Elli)

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen